Anderen over mij

Na een heftige periode op mijn werk ben ik bij Jacqueline terecht gekomen. Ik wist niet meer hoe ik verder moest en zat persoonlijk even flink in de knoei. Jacqueline heeft goed naar mij geluisterd en in overleg zijn we samen begonnen aan een coachingstraject. Hoe ingewikkeld mijn vraag of verhaal ook was, Jacqueline haalde er altijd precies de kern uit. Ik was er altijd erg verbaasd over maar ik was er ook heel dankbaar voor. Ik keek uit naar onze sessies en ging er vol goede moed weer weg. Jacqueline is iemand die geduld heeft, goed kan luisteren en het overzicht niet verliest. Ik ben ontzettend geholpen en kan er weer helemaal tegenaan”.
Ineke

“In het kader van mijn opleiding Vitaliteitscoaching heb ik zelf een aantal leersessies gevolgd bij Jacqueline. Dit heb als zeer bijzonder ervaren. Vooral de warmte, het “leeg”(zonder vooroordeel) luisteren en het echt aansluiten bij de ander, raakten mij. Ik voelde mij direct veilig en gehoord. Per gesprek zette Jacqueline op intuitie een methodiek in die op dat moment aansloot bij mijn vraag. Nogmaals bedankt!”
Hanneke

“Tijdens een voor mij hectische en emotioneel zware periode in mijn leven, trakteerde ik mijzelf af en toe op een ochtendje bij Jacqueline. De sessies voelden als ‘thuiskomen’. Tijdens deze ochtenden creëerde ze een sfeer waarin ik rust en échte aandacht ervoer. Alleen al daardoor komt een mens even helemaal tot zichzelf.
Jacqueline maakt gebruik van een aantal methoden om problemen of vraagstukken waarmee je zit, te bespreken. Deze methoden geven je inzichten en handvaten op een manier die je helemaal niet verwacht zou hebben. Ze komen als het ware uit jezelf zonder dat het nodig is om je problemen uitvoerig te beschrijven of te analyseren. Jacqueline haalt je eigenlijk een beetje uit je hoofd en brengt je wat meer bij je gevoel. Daarbij geeft ze je vrijheid om zelf te sturen maar vooral vertrouwen om de echte essentie naar boven te laten durven komen”.
Caroline

“Via via ben ik in een lastige periode bij Jacqueline terecht gekomen. Het voelde gelijk goed en vertrouwd, m.i. een vereiste om verder in gesprek te gaan. Rust, tijd en de verschillende werkvormen die zij gebruikte gaven mij het duwtje om weer vooruit te komen”.
Miranda