Iedereen, mits…

Iedereen vanaf 16 jaar, zowel particulier als zakelijk, kan terecht in mijn praktijk in Papendrecht. Ik neem echter geen cliënten aan die (nog) onder behandeling zijn van een psycholoog of een psychiater om het behandeltraject niet te doorkruisen. Heb je een dergelijk traject afgerond en ben je klaar om vervolgstappen te zetten, dan ben je van harte welkom. LifeCoaching is juist een uitstekende manier om nieuwe stappen te (leren) zetten in je leven.

Werkgever, leidinggevende of werknemer?
Ben je werkgever, leidinggevende of werknemer en heb je behoefte aan een persoonlijke coach, ook dan kun je bij mij terecht. Bijvoorbeeld om te onderzoeken of je jouw talenten wel optimaal kunt benutten in jouw functie en wat jij eventueel nodig hebt om dat te veranderen. Of om te kijken hoe je beter kunt omgaan met collega’s die anders met zaken omgaan dan jij waardoor het misschien weleens botst of je je daardoor juist terugtrekt en niet voldoende tot je recht komt. En hoe houd je je staande in een omgeving die steeds meer van je vraagt?

Ben je patiënt?
Ziek zijn of worden kan behoorlijk wat invloed hebben op je leven. Op je gezin, je werk, je omgeving. Ineens is alles anders. De plannen die je ooit maakte lijken wellicht verder weg dan ooit. En misschien ervaar je wel dat je lichaam je in de steek laat, dat lichaam dat je dacht zo goed te kennen. Herken je vragen als “Hoe kan ik omgaan met beperkingen die mijn ziekte met zich meebrengt? Wat maakt mij (weer) echt gelukkig? Waarom reageer ik zo anders sinds ik ziek ben? Hoe zorg ik dat ik zelf de regie houd met al die zorgverleners die nu bij mijn behandeling betrokken zijn?
Als lifeCoach kan ik je helpen om op een andere manier naar jezelf en jouw situatie te kijken. We ontdekken hoe je het beste uit jezelf kunt halen zodat niet de ziekte de regie over jouw leven heeft maar dat jij zelf aan het roer staat.

Volg je een coachopleiding bij Atma in Amersfoort?
Dan kun je bij mij ook je leersessies volgen. Ik ben zelf ook opgeleid bij Atma. Ik heb de volledige lifecoach opleiding gedaan en verder de training energetisch lichaamswerk en een module coaching rondom kanker. Als Atma-student bied ik je 20% korting aan.

Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden van LifeCoaching. Je kunt me daarvoor altijd bellen of mailen.

Meer weten? Neem eens contact op!