Over mij

Ik ben LifeCoach, adviseur patiëntencommunicatie, moeder en partner (in willekeurige volgorde).

Ik ga graag met mensen om en vind het boeiend om te zien hoe ieder op zijn eigen manier invulling geeft aan het leven, met alle plussen en minnen die daarbij horen. Het mooie van in contact zijn met anderen is als het écht ergens over gaat; tot de kern komen en elkaar daarin ontmoeten, dat is voor mij van grote waarde. Dat zorgt voor inspiratie en geeft energie.

Ervaren in de zorg
Al ruim 25 jaar werk ik in de gezondheidszorg. Als adviseur patiëntencommunicatie adviseer ik artsen, verpleegkundigen en andere hulpverleners hoe zij het beste kunnen communiceren met hun patiënten maar ook andersom; hoe ga je als patiënt om met je arts/hulpverlener en hoe zorg je ervoor dat je goed beslagen ten ijs komt in een gesprek. Ook ben ik van 2015 – 2023 vertrouwenspersoon in het ziekenhuis geweest.

Coach voor AIOS en ANIOS
In het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht ben ik coach voor de arts-assistenten (AIOS en ANIOS); afgestudeerde artsen die al dan niet in opleiding zijn tot medisch specialist.

Verdieping
Ik ben altijd op zoek naar verdieping en die vond ik in de SPHBO registeropleiding LifeCoaching bij het Atma Instituut in Amersfoort. Ik combineer nu mijn ervaring op het gebied van patiëntencommunicatie met mijn beroep als LifeCoach. Daar volgde ik ook de training energetisch lichaamswerk en de module coaching rondom kanker.  Zelf ben ik ook aangesloten bij de Nederlandse Orde van beroepscoaches (NOBCO).

India
Ik zet mij belangeloos in als bestuurslid van Stichting Odanadi Nederland; dat doe ik met 2 andere vrouwen. We ondersteunen het opvanghuis van Odanadi India waar vrouwen en kinderen wonen die slachtoffer zijn van mensenhandel en misbruik. Kijk gerust eens op onze website